Denis Kolinger, prima "victimă" a eșecului cu FCSB. Fundașul are șanse mici de a continua în Gruia

Denis Kolinger, prima "victimă" a eșecului cu FCSB. Fundașul are șanse mici de a continua în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a fost învinsă în capitală, scor 1-0, și a ieșit matematic din lupta pentru primele două locuri în Superligă.

Rămași doar cu opțiunea de a încheia pe ultima poziție a podiumului, "feroviarii" pregătesc schimbări în lotul pentru stagiunea următoare. Prima "victimă" a eșecului cu FCSB ar putea fi Denis Kolinger, stopperul care a fost depășit la reușita lui Coman, dar l-a și accidentat pe colegul Christopher Braun.

Mai mult, fundașul central împrumutat de la Vejle nu a impresionat în actualul sezon, fiind a treia opțiune după Burcă și Yuri. Așadar, conducerea campioanei e tentată să nu activeze clauza de cumpărare din contractul său.

"Hai să așteptăm și finalul sezonului. Avem acum alte lucruri foarte importante pe cap după ce am pierdut cu FCSB și am pierdut lupta pentru campionat.

Dar dacă tot mă întrebați de Kolinger, atunci vă pot spune că aștept și eu să văd ce are Dan Petrescu de gând cu acest fotbalist pe care noi l-am adus sub formă de împrumut la CFR.

E adevărat că avem și prima opțiune pentru un transfer definitiv, dar poate că nu îl mai vrea și de la vară Dan Petrescu. Nu știu să vă zic exact acum. Aștept și părerea celor din boardul CFR-ului, iar ultima decizie este evident că o voi avea eu", a declarat Varga, potrivit Prosport.

În vârstă de 29 de ani, Denis Kolinger a strâns 30 de apariții pentru CFR Cluj, reușind să înscrie un gol și să ofere două pase decisive.

Comenteaza