Departe de Cluj. Campioana U-BT va avea multe deplasări în octombrie

Departe de Cluj. Campioana U-BT va avea multe deplasări în octombrie
U-BT va mai avea un singur meci acasă în luna octombrie. Pentru campionii României urmează, în schimb, mai multe deplasări.

Vineri, 13 octombrie, ardelenii vor evolua în deplasare cu Timba Timișoara. Miercuri, 18 octombrie, la Sala Sporturilor Horia Demian, este programat singurul meci de acasă pe care "studenții" îl vor mai juca în această lună.

Este vorba de prima etapă din grupele Fiba Europe Cup, unde clujenii vor întâlni învingătoarea dintre Istanbul BBSK (Turcia) și Khimik Yuhzne (Ucraina).

După duelul din cupele europene, campionii României vor avea trei deplasări succesive. Meciul cu Dinamo, programat în 21 octombrie la Cluj, a fost mutat la București la cererea echipei lui Mihai Silvășan, anunță site-ul clubului.

U-BT a debutat cu dreptul în noua ediție din Liga Națională. Clujenii au trecut de BCMU Pitești cu 85-58, vineri, la Sala Sporturilor Horia Demian.

Programul campioanei României în octombrie:

• Vineri, 13 octombrie: Timba Timișoara - U-Banca Transilvania (Liga Națională, la Timișoara)
• Miercuri, 18 octombrie: U-Banca Transilvania - Istanbul BBSK / Khimik (FIBA Europe Cup, la Cluj, Sala Sporturilor "Horia Demian")
• Sâmbătă, 21 octombrie: Dinamo București - U-Banca Transilvania (Liga Națională, la București, rocadă tur/retur)
• Miercuri, 25 octombrie: Dinamo Tblisi - U-Banca Transilvania (FIBA Europe Cup, la Tblisi)
• Sâmbătă, 28 octombrie: CSU Sibiu - U-Banca Transilvania (Liga Națională, la Sibiu).

Comenteaza