Deplasare pe terenul ultimei clasate pentru “U” Cluj. “Studenții”, cu ochii pe a treia victorie consecutivă

Deplasare pe terenul ultimei clasate pentru “U” Cluj. “Studenții”, cu ochii pe a treia victorie consecutivă
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

După două succese la rând, echipa lui Bogdan Lobonț se pregătește de duelul cu Dacia Unirea Brăilă, formație clasată pe ultima poziție în Liga a 2-a.

“Studenții” par că au revenit la forma din finalul anului trecut, după ce au avut trei rezultate negative consecutive. Victoriile lui Daco-Getica și cu Farul i-au readus pe podiumul eșalonului secund și, implicit, în lupta pentru promovare. Pentru clujeni urmează un duel cu ultima clasată, Dacia Unirea Brăila. Formația pregătită de Florentin Petre a acumulat doar 19 puncte în actuala stagiune și a înregistrat patru victorii în cele 30 de partide disputate până acum.

De altfel, primul success al brăilenilor a venit abia în luna noiembrie, când au trecut de Daco-Getica, scor 2-1. În ultimele cinci etape, formația brăileană a înregistrat un succes, o remiză și trei înfrângeri. În schimb, Universitatea Cluj a reușit două victorii, un egal și două eșecuri în ultimele cinci jocuri. Totuși, “Șepcile roșii” se află în revenire de formă.

În partida tur, cea din etapa cu numărul 12, clujenii s-au impus pe propriul teren cu 6-1, prin golurile reușite de Dorin Goga, Marius Coman (2), Octavian Ursu (2) și Răzvan Greu.

Univeristatea Cluj ocupă locul al treilea în Liga a 2-a, cu 63 de puncte, șapte mai puțin decât liderul Academica Clinceni. Partida cu Dacia Unirea Brăila se va disputa duminică, de la ora 11:30.

Comenteaza