Derby 100% studențesc la Timișoara

Derby 100% studențesc la Timișoara
| Foto: foto Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

“U” Cluj și Poli se întâlnesc într-un meci de tradiție al fotbalului românesc.

“Șepcile roșii” pleacă în Banat cu un moral bun după o victorie categorică în fața Energeticianului, scor 3-0. Într-o partidă care se anunță de foc atât pe teren, cât și în tribune, clujenii speră să obțină o nouă victorie în Liga a 2-a. Principala armă a echipei lui Falub rămâne Cristian Gavra, marcator a trei goluri în primele trei etape.

Spre deosebire de Universitatea, ASU Poli a început greu campionatul și a obținut doar un punct în primele trei meciuri din această stagiune. Timișorenii ocupă doar locul 18, antepenultimul în eșalonul secund.

Adrian Falub, care poate ajunge la 50 de victorii pe banca clujenilor, îndeamnă la precauie înaintea derby-ului din Banat. “Ne aşteaptă un nou meci important, greu, împotriva unei echipe frumoase, cu suporteri, dar pe care trebuie să îl câştigăm. Am văzut-o pe ASU Poli jucând împotriva celor de la Chindia Târgovişte şi cred că ar fi meritat să învingă, a făcut un meci bun, a fost periculoasă. Ei nu au obţinut nici o victorie până acum, joacă acasă, aşa că vom aborda cu atenţie această partidă şi sperăm să ne întoarcem cu toate punctele de la Timişoara”, a declarat antrenorul “Șepcilor roșii”.

Partida dintre “U” Cluj și ASU Poli se va disputa duminiă, 26 august, de la ora 13:30, pe Stadionul “Dan Păltinișanu”.

Comenteaza