Update Video Foto DERBY DE CLUJ / CFR vs "U". Fluier final în Gruia, "feroviarii" câștigă cu 4-0

DERBY DE CLUJ / CFR vs "U". Fluier final în Gruia, "feroviarii" câștigă cu 4-0
| Foto: ZIUA de Cluj
DERBY DE CLUJ / CFR vs "U". A început partida din Gruia
DERBY DE CLUJ / CFR vs "U". A început partida din Gruia
Fani CFR
Fani CFR
DERBY DE CLUJ / CFR vs "U". Aproximativ 6.000 de fani ai Universității au ajuns în Gruia
DERBY DE CLUJ / CFR vs "U". Aproximativ 6.000 de fani ai Universității au ajuns în Gruia
DERBY DE CLUJ / CFR vs "U". Aproximativ 6.000 de fani ai Universității au ajuns în Gruia
DERBY DE CLUJ / CFR vs "U". Aproximativ 6.000 de fani ai Universității au ajuns în Gruia
DERBY DE CLUJ / CFR vs "U". Aproximativ 6.000 de fani ai Universității au ajuns în Gruia
DERBY DE CLUJ / CFR vs "U". Aproximativ 6.000 de fani ai Universității au ajuns în Gruia
DERBY DE CLUJ / CFR vs "U": Orașul se pregătește de MECIUL ANULUI
DERBY DE CLUJ / CFR vs "U": Orașul se pregătește de MECIUL ANULUI

ZIUA de CLUJ vă ține la curent cu toate informațiile din cea mai încinsă zi a anului la Cluj, ziua derby-ului dintre CFR și Universitatea Cluj, care se joacă în seara aceasta, de la 20:30, pe stadionul din Gruia.

MIN. 90+5 - GOL CFR CLUJ! Bîrligea marchează în prelungiri și stabilește scorul final, 4-0
MIN. 81 - PENALTY RATAT CFR CLUJ! Gorcea parează execuția lui Krasniqi de la punctul cu var
MIN. 66 - Șut bun de la distanță al lui Ispas, Scuffet respinge de sub bară
MIN. 60 - "Studenții" evoluează mai curajos, dar defensiva CFR-ului rezistă
MIN. 50 - Ocazie Universitatea Cluj. Goranov rămâne singur cu Scuffet, dar trage în portar
MIN. 46 - A început repriza secundă. Fulop și Goranov au intrat în locul lui Oancea și Bic. 
MIN. 45 - Pauză în Gruia, CFR conduce Universitatea cu 3-0
MIN. 42 - GOL CFR CLUJ! După intervenția VAR, CFR Cluj primește un nou penalty, iar Manea duce scorul la 3-0
MIN. 33 - GOL CFR CLUJ! Manea pătrunde pe flancul drept și trimite către Krasniqi, care înscrie cu călcâiul. 
MIN. 25 - GOL CFR Cluj! Ispas a comis un henț în marginea careului, iar centralul a dictat penalty. Rangelo Janga a transformat lovitura de pedeapsă
MIN. 17 - Ocazie "U" Cluj. Ovidiu Bic scapă singur spre poarta adversă, dar șutează slab. 
UPDATE 20:45 A venit și răspunsul "feroviarilor" 

DERBY DE CLUJ / CFR vs "U". A început partida din Gruia

UPDATE 20:40 Peluza oaspeților a "luat foc". Show pirotehnic al "Șepcilor roșii" 

DERBY DE CLUJ / CFR vs "U". A început partida din Gruia

Echipe de start:

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Camora - Deac, Muhar, Boateng, Krasniqi - Janga, Petrila

Universitatea Cluj: Gorcea - Martic, Pițian, Miron, Ispas - Oancea, Romario, Remacle, Bic - Thiam, Stoica

UPDATE 20:30 Fluier de start în Derby-ul Clujului 

UPDATE 20:10 Cu 20 de minute pana la fluierul de start, Tribuna 2 a stadionului din Gruia e aproape plină, oaspeții fiind cei care domină atât în privința atmosferei, cât și numeric 

UPDATE 19:40 Au ajuns la stadion și susținătorii CFR-ului, care au sosit din zona Tetarom. 

Fani CFR

UPDATE 19:00 Fanii Universității Cluj au ajuns în Gruia. Cel puțin 6.000 de suporteri ai "studenților" vor fi prezenți la meci 

UPDATE 17:15 Suporterii Universității Cluj s-au adunat în centrul orașului înainte de Derby-ul Clujului. Echipați cu tobe, fulare și steaguri, fanii canta în așteptarea partidei de diseară

UPDATE 16:07 CFR vs "U" Cluj / Echipe probabile

CFR Cluj (4-3-3): 1. Scuffet - 4. Cr. Manea, 44. Yuri, 3. A. Burcă, 45. Camora - 10. C. Deac, 73. Muhar, 21. Boateng - 15. Yeboah, 30. Bârligea, 7. E. Krasniqi

Rezerve: 34. Bălgrădean, 6. Billong, 11. Petrila, 25. Țâru, 28. Hoban, 32. Janga, 33. Kolinger, 37. Bordeianu, 47. Braun
Absent: Maglica (suspendat)
Antrenor: Dan Petrescu 

FC Universitatea Cluj (3-4-1-2): 33. Gorcea - 17. Pițian, 6. A. Miron, 44. D. Ispas - 26. Oancea, 8. Remacle, 52. R. Pires, 84. Bic - 19. D. Nistor - 93. Thiam, 7. I. Stoica
Rezerve: 23. Iliev, 9. Ad. Bălan, 10. Haită, 16. I. Filip, 18. Fl. Ilie, 22. Goranov, 24. Trif, 71. Martici, 80. L. Fulop
Absenți: Chipciu, Ze Gomes (fără drept de joc), G. Simion (suspendat)
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca)
Arbitru: Marcel Bîrsan (București). A1: Mircea Orbuleț (București), A2: Daniel Mitruți (Craiova)
Arbitru VAR: Istvan Kovacs (Carei), Arbitru AVAR: Alexandru Vodă (Alba-Iulia)

UPDATE 10:30 AVANCRONICĂ CFR Cluj vs "U' Cluj: Cele două rivale din oraș se întâlnesc în ultima etapă a sezonului regulat al Superligii.

Stadionul din Gruia va fi în această seară gazda celui de-al treilea episod al stagiunii din Derby-ul Clujului, un meci pe care ambele echipe îl încep cu un moral bun și cu gândul la victorie.

Partida de azi va fi cea de a 32-a confruntare directă în principala competiţie internă, palmaresul precedentelor întâlniri cuprinzând 15 succese ale gazdelor din această rundă, cinci victorii ale "Şepcilor roşii" şi 11 remize.

În 15 din aceste întâlniri, "feroviarii" au avut statut de gazdă și s-au impus de 8 ori, 4 jocuri s-au încheiat la egalitate, iar Universitatea Cluj a câștigat 3 partide.

Cel mai recent succes al "studenților" în Gruia într-un joc de campionat a fost în 24 martie 2014, când "Șepcile roșii" câștigau cu 2-1 grație reușitelor lui Lemnaru și Ciupe, Ogbu fiind cel care a punctat pentru CFR.

În ceea ce privește duelul de la nivelul băncilor tehnice, foștii colegi Dan Petrescu și Ioan Ovidiu Sabău s-au mai întâlnit de 8 ori din postura de antrenori, iar statistica e echilibrată. Fostul fundaș a câștigat de 3 ori, fostul mijlocaș s-a impus de două ori, iar 3 partide s-au încheiat la egalitate.

UPDATE 10:24 Petrescu îi laudă pe "studenți" înainte de derby: "Cu Sabău antrenor, Universitatea Cluj are parcurs de echipă campioană"

"E important că stadionul e plin, așa trebuie să fie la orice meci de fotbal. Noi am recuperat ceva jucători accidentați, va lipsi doar Maglica, suspendat. E ultimul meci, vrem să încheiem cu o victorie pentru a fi la egalitate cu Farul după ce se împart punctele. Sunt conștient că va fi un meci extrem de greu. Ioan Ovidiu Sabău merită felicitări. Nu mă așteptam, chiar dacă știu că e serios și pune accent pe disciplină și organizare. Cu Sabău antrenor, Universitatea Cluj are parcurs de echipă campioană. Au dominat aproape toate meciurile, cel mai elocvent e meciul cu Farul. Joacă două-trei sisteme de joc, nu știu cum a reușit. E o surpriză plăcută. Bravo lui! A adus și jucători de calitate, Nistor, Ze Gomes, Martic. În plus, au organizare și entuziasm. Sunt o echipă în formă, în ultimele 5 meciuri ambele echipe au trei victorii și două egaluri. Ambele echipe sunt în formă și cred că va fi un meci spectaculos. Am avut 7 zile să pregătim meciul și sper să arătăm mai bine fizic", a spus antrenorul feroviarilor.

UPDATE 10:12 Antrenorii CFR și Universitatea Cluj înaintea derby-ului orașului: „Să ne bucurăm de un meci de poveste” / „Cel mai bun să câștige”

Dan Petrescu și Ioan Ovidiu Sabău, doi jucători exponențiali ai Generației de Aur a României, se reîntâlnesc în derby-ul municipiului Cluj-Napoca, cel mai vechi din țară. Aceștia au transmis un mesaj comun fanilor.

UPDATE 09:42 Ioan Ovidiu Sabău, despre relația cu Dan Petrescu: "Ne leagă multe amintiri frumoase"

Colegi la echipa națională încă dinainte de a debuta la seniori, Ioan Ovidiu Sabău și Dan Petrescu au o relație specială. Tehnicianul Universității Cluj a dezvăluit că cei doi chiar discutau mult în trecut, însă munca din fotbal îi împiedică să țină legătură atât de mult cât și-ar dori.

UPDATE 09:15 Romario Pires își dorește un succes pe terenul rivalei: "Sper să mergem acolo și să luăm cele trei puncte"

"Înainte să ne gândim că e un derby, trebuie să ne gândim că sunt tot trei puncte în joc, puncte de care avem nevoie. Știm ce înseamnă acest derby în Cluj. Sper să mergem acolo și să luăm cele trei puncte. Cred că toată lumea așteaptă un asemenea meci. Și noi când intrăm în teren și e o atmosferă grozavă, ne simțim foarte bine. Avem mulți suporteri, sunt sigur că vor veni să ne sprijine acolo. Sunt sigur că vor cânta tot meciul, sper doar să fie pace și toți să fim fericiți la finalul meciului. Sunt periculoși la fazele fixe, aproape la fiecare meci marchează. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, să nu le dăm oportunități. Trebuie să facem ce ne cere antrenorul și dacă vom reuși, vom ajunge foarte pregătiți la ora meciului", a declarat Romario Pires.

UPDATE 08:23 Sabău se așteaptă la un derby echilibrat: "Cred că putem juca de la egal la egal cu CFR"

"E un meci cu o încărcătură specială, sunt ambiții. Întâlnim o echipă cu multă experiență, domină de ani buni campionatul. Noi suntem într-un moment bun ca formă și încredere prin ceea ce am reușit la ultimele meciuri. Deși avem alte obiective, ambii ne dorim să câștigăm. Dan Petrescu se luptă pentru câștigarea campionatului, eu trebuie să salvez echipa de la retrogradare", a declarat antrenorul Universității Cluj.

Comenteaza