Derby în Liga Națională. U-BT Cluj-Napoca întâlnește CSM Oradea

Derby în Liga Națională. U-BT Cluj-Napoca întâlnește CSM Oradea
| Foto: u-bt.basketball

Cele două rivale se duelează în reeditarea finalei din stagiunea precedentă.

Primele două clasate din Grupa 1-10 a Ligii Naționale se întâlnesc pentru prima oară în campionat în actualul sezon. Anterior, "studenții" au trecut de orădeni în turneul inaugural al Cupei României, scor 87-67.

Campioana e neînvinsă în actuala stagiune a Ligii Naționale, însă antrenorul Mihai Silvășan se așteaptă la un duel intens pe terenul rivalei din Oradea.

"Va fi un meci greu, însă un meci care ne va face bine. Avem nevoie de o partidă intensă. Toată lumea știe ce înseamnă rivalitatea dintre U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea. Ei își vor dori victoria, la fel și noi, așa că va ieși un meci de calitate. Din punct de vedere medical, toată lumea e aptă. D.J. Seeley va fi cu noi, la fel și Karel Guzman.

Va lipsi doar Patrick Richard, care se va întoarce duminică la Cluj-Napoca. Chiar și fără Pat, gândul nostru merge spre victorie. Avem jucători români capabili să suplinească absența lui și să ne ajute să câștigăm!", a spus Mihai Silvășan.

"În primul rând este o atmosferă foarte bună la antrenamentele noastre. Ne înțelegem excelent, avem o chimie foarte bună între noi și presimt un rezultat favorabil nouă, ca de obicei. Noi suntem obișnuiți cu victoriile și vom da tot ce putem pe teren, pentru încă un rezultat favorabil.

Știu că au adus un nou jucător în locul lui Erick Neal, dar cu siguranță ne vom pregăti să îi facem față. Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci și muncim numai în această direcție", a declarat și David Lăpuște.

Jocul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea se va disputa astăzi, de la 18:00

Comenteaza