Derby indecis pe Național Arena

Derby indecis pe Național Arena
CFR și FCSB au remizat, 1-1, în derby-ul primelor două locuri.

Prima repriză a fost controlată de FCSB. Gazdele au început bine și prima ocazie a venit în minutul 6, la o centrare cu exteriorul a lui Budescu, care l-a surprins pe Arlauskis. În minutul 10, Andrei Mureșan a fost aproape de autogol după o lovitură liberă executată repede de același Budescu.

În a doua jumătate a reprizei, CFR a reușit să iasă din propria jumătate și rezultatele s-au văzut imediat. În minutul 33, fundașul Vinicius a deschis scorul, grație unei ieșiri proaste a portarului advers la centrarea lui Deac din lovitură liberă. Cea mai mare ocazie a gazdelor a venit în minutul 45, în urma unui șut al lui Florinel Coman în plasa laterală, din 6 m.

Dominația echipei roș-albastre a continuat și în repriza secundă. Totuși, prima ocazie a fost a CFR-ului, dar Planic a respins de pe linia porții după combinația dintre Djokovic și Țucudean. În minutul 53, Budescu a centrat excelent, dar Fl. Tănase nu a ajuns la centrare. Șase minute mai târziu, Teixeira a șutat la colțul scurt, dar Arlauskis a reținut fără probleme. Spre final, în minutul 76, decarul FCSB-ului, Florin Tănase, a obținut un penalty, în urma unei neatenții a fundașului central Andrei Mureșan. Budescu a transformat și a stabilit scorul final al derby-ului, 1-1.

Titularii CFR-ului au fost: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureșan, Camora - Hoban, Djokovic, Culio - Deac, Țucudean, Mailat. Au mai intrat: Ioniță, Balde, Costache

Nicolae Dică a început în formula: Vlad - Benzar, Planic, Găman, Momcilovic - Pintilii, Filip - Teixeira, Budescu, Coman - Fl. Tănase. Pentru FCSB au mai evoluat: Man, Cr. Tănase, Popescu

CFR își pătrează fotoliul de lider în Liga 1, cu 53 de puncte, în timp ce steliștii rămân pe 2, cu 51 de puncte.

Următorul meci al clujenilor va fi în 17 februarie, pe teren propriu, împotriva Astrei Giurgiu.

Comenteaza