Derby “studențesc” în Cupa României. 15.000 de oameni în tribune la duelul dintre Universitatea Cluj și FC Universitatea Craiova

Derby “studențesc” în Cupa României. 15.000 de oameni în tribune la duelul dintre Universitatea Cluj și FC Universitatea Craiova
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Formația pregătită de Adrian Falub are parte de un noul duel tare, după ce a reușit să învingă categoric Petrolul în derby-ul etapei din Liga a 2-a.

Universitatea Cluj pare în revenire de formă după startul ratat de campionat. Deși nu au impresioant nici în prima parte a partidei împotriva “lupilor galbeni”, “studenții” s-au descătușat în actul secund și au reușit să înscrie de patru ori în fața unui adversar bulversat. Acum, formația clujeană se va deplasa la Craiova pentru a evolua împotriva echipei patronate de Adrian Mititelu.

Echipa condusă de pe bancă de Eugen Trică merge perfect în Seria 4 a Ligii 3 și are cinci victorii după primele cinci runde. Totuși, în Cupa României oltenii au suferit și au avut nevoie de prelungiri și penalty-uri în precedentele întâlniri. Mai întâi au trecut de Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, în urma loviturilor de pedeapsă, iar în faza precedentă au eliminat Vedița Colonești, după 2-1 în prelungiri.

Din lotul celor de la Universitatea Craiva fac parte jucători cu experiență la nivelul Ligii 1, dar și în străinătate sau la echipa națională. De departe, cel mai important nume din lotul lui Trică este Ovidiu Dănănae, fundașul dreapta de 34 de ani.

Apărătorul lateral a strâns 150 de meciuri în elita fotbalului românesc, dar și patru selecții la echipa națională. Un alt nume cunoscut este cel al lui Costinel Gugu, stopperul ce a evoluat în Liga 1, dar și în Franța, la Le Havre.

Duelul dintre cele două echipe “studențești” se va disputa pe una dintre cele mai moderne arene din țară, Stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Oltenii au anunțat o prezență masivă la meci și se așteaptă ca, la ora jocului, în tribune să fie 15.000 de oameni.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Universitatea Craiova se va disputa marți, 24 septembrie, de la ora 21:30 și va fi transmisă de Digisport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus.

Comenteaza