Derby-ul dintre CFR și Universitatea încheie astăzi anul fotbalistic la Cluj-Napoca

Derby-ul dintre CFR și Universitatea încheie astăzi anul fotbalistic la Cluj-Napoca
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cele două rivale din oraș se întâlnesc în ultima rundă a Superligii programată în 2023.

Anul fotbalistic se încheie la Cluj-Napoca cu un meci așteptat cu sufletul la gură, duelul dintre CFR și Universitatea, care se va disputa pe arena din Gruia, după ce primele două întâlniri ale sezonului au avut loc pe Cluj Arena.

Va fi cea de a 34-a confruntare directă în principala competiţie internă, palmaresul precedentelor întâlniri cuprinzând 17 succese ale gazdelor din această rundă, cinci victorii ale "Şepcilor Roşii" şi 11 remize.

În cele 16 partide în care CFR a fost gazdă în prima ligă, "feroviarii" s-au impus de 9 ori, 4 jocuri s-au încheiat la egalitate, iar "studenții" au reușit 3 succese. Ultima victorie a Universității în Gruia a fost în 2014, Vali Lemnaru și Raul Ciupe marcau într-un meci încheiat 2-1.

Derby-ul Clujului, dintre CFR și Universitatea se va disputa în această seară, de la 19:45. Centralul jocului va fi Marian Barbu, care va fi ajutat la cele două tușe de Mircea Orbuleț și Stelian Slabu, iar cel de-al patrulea arbitru este Rareș Vidican. În camera VAR vor fi Sebastian Colțescu și Ciprian Danșa.

Comenteaza