Derby-ul etapei din Liga a 2-a s-a încheiat indecis. “U” Cluj se întoarce cu un punct de la Ploiești

Derby-ul etapei din Liga a 2-a s-a încheiat indecis. “U” Cluj se întoarce cu un punct de la Ploiești
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar a încheiat la egalitate jocul împotriva liderului Petrolul, scor 0-0, în primul meci al play-off-ului din eșalonul secund.

Miza partidei și-a spus cuvântul încă din start, iar primele minute ale partidei de pe Stadionul “Ilie Oană” au fost echilibrate. Treptat, “U” Cluj a încercat să preia inițiativa și a fost echipa mai activă, însă a ajuns cu greu în apropierea careului advers.

Gazdele au înclinat balanța în favoarea lor după jumătatea reprizei, dar planul defensiv al ambilor antrenori a funcționat. Astfel, după primele 45 de minute în care meciul a avut un ritm bun, tabela de la Ploiești indica 0-0.

“Studenții” au început bine actul secund și, la 3 minute de la reluare, Avram a reținut șutul lui Tescan (48), iar două minute mai târziu Ely Fernandes a trimis alături, cu o lovitură de cap (50). Totuși, echilibrul s-a instalat din nou în joc, iar partida s-a disputat după același scenariu ca și în prima repriză.

Deși meciul s-a jucat mai mult la centrul terenului, Hofman a avut și el șansa să deschidă scorul, însă balonul trimis de tânărul fotbalist a fost deviat și a trecut peste transversală. Răspunsul gazdelor a venit din partea lui Diarra, care nu a reușit să devieze decisiv o centrare venită din corner (76).

Cu toate acestea, niciuna dintre echipe nu a reușit să înscrie până la final, iar derby-ul etapei din eșalonul secund, între primele două clasate, Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Comenteaza