Desfăşurare de forţe la meciul CFR - Dinamo: 250 de jandarmi şi 150 de agenţi de pază

Desfăşurare de forţe la meciul CFR - Dinamo: 250 de jandarmi şi 150 de agenţi de pază
Desfăşurare de forţe la meciul CFR Cluj - Dinamo: 250 de jandarmi asigură ordinea publică la meciul de fotbal de mâine din Gruia.

Peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre CFR şi Dinamo.

Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc ridicat, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu", cât şi pe traseele pe care spectatorii ajung la meci.

În ziua meciului, începând cu ora 19.00 se va restricţiona traficul auto şi pietonal în zona stadionului. În zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces în stadion şi riveranii. De asemenea pe strada Gruia vor avea acces doar suporterii echipei oaspete şi riveranii.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului feroviar, care a încheiat în acest sens un contract de prestări servicii cu firma de pază PP Protect.
Un număr de 155 de agenţi ai firmei de pază vor fi angrenaţi pentru executarea acestor atribuţii.

Partida e programată sâmbătă la ora 21.30 şi va fi transmisă live text de ziuadecj.ro.

Comenteaza