Deși a înscris golul victoriei, Omrani l-a nemulțumit pe Dan Petrescu: “A intrat bine, dar a ratat cam mult”

Deși a înscris golul victoriei, Omrani l-a nemulțumit pe Dan Petrescu: “A intrat bine, dar a ratat cam mult”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Francezul a fost din nou eroul serii în Gruia, însă evoluția sa l-a nemulțumit pe tehnicianul clujenilor, care i-a reproșat atacantului că a tratat cu lejeritate unele faze.

CFR Cluj a reușit o nouă victorie surprinzătoare în cupele europene. Ca de fiecare dată, “feroviarii” au debutat cu dreptul în grupele competițiilor europene. Formația condusă de Dan Petrescu a trecut cu 2-1 de Lazio, iar Billel Omrani a fost cel care a înscris golul victoriei, norocos, cu un sfert de oră înainte de finalul partidei. Cu toate acestea, antrenorul campioanei a fost nemulțumit de prestația atacantului.

“Billel, ca atitudine, a intrat bine, dar ca realizări a ratat cam mult. A avut ocazii prea mari pe care nu aveai voie să le ratezi la nivelul acesta. Dacă nu dădea gol, eram aici toți și regretam. Cred că el nu este concentrat mereu și de aceea a și pierdut echipa. La început de săptămână nu s-a antrenat cum trebuie și asta a fost motivul pentru care nu a fost titular. Am vorbit cu el și i-am spus <țin mult la tine, dar dacă nu te antrenezi ca orice alt jucător, nu vei mai fi titular>”, a spus Petrescu.

Antrenorul a vorbit și despre schimbarea de sistem cu care a surprins. “Nu sunt eu cel mai important om al serii, echipa este cea mai importantă. Din păcate, în prima repriză echipa a suferit puțin pentru că am folosit alt sistem. Sistemul nu e cel mai important lucru în fotbal, ci atitudinea și spiritul. E clar că ei au o calitate incredibilă. Golul marcat de Deac a venit la timp. La Savic a fost tot un posibil penalty. Dacă rata, poate schimbam ceva la pauză cu patru fundași și poate aveam probleme”,  a declarat tehnicianul.

Pentru CFR Cluj urmează derbt-ul cu FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 20:30.

Comenteaza