Deși erau ca și plecați de la CFR, doi “veterani” vor continua în Gruia la cererea lui Șumudică

Deși erau ca și plecați de la CFR, doi “veterani” vor continua în Gruia la cererea lui Șumudică
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul antrenor al campioanei a decis prelungirea înțelegerilor cu doi dintre cei mai experimentați fotbaliști din lotul echipei clujene.

Finalul sezonului competițional a adus și finalul contractelor mai multor jucători importanți ai CFR-ului, care au contribuit în ultimii ani la performanțele “feroviarilor”.

Dacă în cazul lui Vinicius sau al lui Aurelio, clubul a decis să nu facă oferte de prelungire, Marius Șumudică a ”salvat” doi ”veterani” ai echipei clujene.

Potrivit Prosport, noul antrenor din Gruia i-a inclus în strategia pentru stagiunea următoare pe Ovidiu Hoban (38 de ani) și Iasmin Latovlevici (35 de ani), doi dintre cei mai experimentați fotbaliști din lotul campioanei.

Mijlocașul sosit în 2017 la CFR Cluj a strâns 127 de partide în tricoul vișiniu și a câștigat alături de “feroviari” patru titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României.

În schimb, Iasmin Latovlevici a sosit în toamna anului trecut ca o soluție de rezervă pentru căpitanul Mario Camora. Fundașul stânga a bifat doar 9 apariții în tricoul CFR-ului, însă a contribuit la un titlu și o Superupă.

 

Comenteaza