Destinație surpriză pentru un jucător plecat de la “U” Cluj. Va evolua în Liga a 3-a

Destinație surpriză pentru un jucător plecat de la “U” Cluj. Va evolua în Liga a 3-a
| Foto: FC Universitatea Cluj

Unul dintre fotbaliștii care s-au despărțit de echipa clujeană la finalul sezonului trecut a revenit la clubul care l-a format.  

Sosit la începutul lui 2020 la Cluj, Cătălin Ștefănescu a evoluat puțin pentru “Șepcile roșii”, iar la finalul stagiunii precedente s-a aflat printre jucătorii la care conducerea clubului a renunțat.

Totuși, mijlocașul și-a găsit repede un nou angajament și s-a întors la formația care l-a lansat în fotbalul profesionist. Din sezonul următor, Ștefănescu va evolua în Liga a 3-a, pentru CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

“Îmi doream foarte mult să mă întorc acasă pentru că acum lucrurile stau un pic diferit față de perioada în care am plecat eu de aici, deoarece atunci erau foarte multe probleme financiare. Acum condițiile sunt foarte bune și avem un singur gând: să promovăm.

Cred că Liga 3 este un campionat foarte greu. Ai nevoie de continuitate în rezultate și-n evoluții, dar pas cu pas vom lua meciurile și la final sper că vom fi pe primele două locuri, să ne batem apoi la barajul de promovare”, a spus mijlocașul la prezentarea oficială.

Într-un an și jumătate la “U” Cluj, Cătălin Ștefănescu a jucat doar 20 de partide, a înscris de două ori și a oferit o pasă decisivă.

Comenteaza