Detalii despre contracul lui Mutu la CFR Cluj. Ce obiective i-a stabilit Nelu Varga

Detalii despre contracul lui Mutu la CFR Cluj. Ce obiective i-a stabilit Nelu Varga
| Foto: facebook.com/NeftciPFK

Fostul internațional urmează să ajungă în oraș pentru semnarea contractului și va fi instalat în funcția de antrenor principal al "feroviarilor".

Eșecul suferit de CFR Cluj pe terenul ultimei clasate, scor 0-1, a fost picătura care a umplut paharul în relația dintre Nelu Varga și Andrea Mandorlini. Imediat după meci, patronul formației din Gruia a anunțat că renunță la italian și a dezvăluit numele noului antrenor.

Adrian Mutu e alesul lui Varga, cei doi având o relație de prietenie. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani e liber de contract după despărțirea de Neftchi Baku și a fost atras de proiectul CFR-ului, dar și de un salariu uriaș.

Conform Fanatik, Adrian Mutu și staff-ul său ar urma să încaseze lunar 35.000 de euro din partea clubului din Gruia, înțelegerea fiind pe doi ani și jumătate. Obiectivul impus de Varga e calificarea în grupele Europa League, iar acesta poate fi îndeplinit prin câștigarea titlului sau a Cupei României.

Pentru Mutu, CFR Cluj ar fi a 7-a echipă din cariera de antrenor, după experiențele de la FC Voluntari, Al Wahda U23, România U21, FC U Craiova 1948, Rapid și Neftchi Baku.

Comenteaza