Detalii despre modul în care Dan Petrescu își trata jucătorii: “E greu de suportat”

Detalii despre modul în care Dan Petrescu își trata jucătorii: “E greu de suportat”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Un fost antrenor al CFR-ului a vorbit despre tacticile la care apela Petrescu pentru a-și motiva jucătorii.

Câștigător a două titluri în Liga 1 alături de formația din Gruia, Ioan Andone a vorbit despre modul în care Dan Petrescu relaționa cu fotbaliștii săi. Actualul oficial al celor de la FC Voluntari susține că Petrescu este “greu de suportat”, însă tacticile sale aduc rezultate.

“Dan Petrescu e greu de suportat, în opinia mea. E greu de suportat, ascultă-mă pe mine, dar ce-ţi face el cine a mai făcut?

Pune, la un moment dat, presiune nu numai asupra echipei, ci şi asupra conducerii, şi asupra arbitrilor, el se împarte să pună presiune. Se montează el şi tot el montează echipa”, a spus Andone la Telekom Sport.

Fostul tehnician din Gruia a vorbit și despre Edi Iordănescu. “Pe mine m-a mirat punerea lui Edi Iordănescu, iar. Pentru că dacă tu îl dai afară după trei etape, crezi că acum e mai bun?

Înseamnă că e campionatul mai slab şi au încredere că îl ia. A luat un trofeu şi tu îl dai… Înseamnă că tu nu ai avut încredere deloc în el. Acum ai încredere? Ce? E alt Edi Iordănescu?”, a explicat Ioan Andone.

Comenteaza