Detalii despre omul care conduce campioana: “E cel mai important de la CFR Cluj”

Detalii despre omul care conduce campioana: “E cel mai important de la CFR Cluj”
| Foto: gsp.ro

Marian Copilu este considerat, alături de Dan Petrescu, principalul artizan al succeselor formației din Gruia din ultimii ani.

Revenit recent alături de echipă după mai multe probleme familiale, Marian Copilu este lăudat de un fost oficial al lui Dinamo. Cristi Bobar a vorbit în termen laudativi despre președintele campioanei, pe care îl consideră, alăuri de Dan Petrescu, principalul responsabil pentru rezultatele CFR-ului din ultimele sezoane.

“Chiar îl cunosc destul de bine pe Marian Copilu. E un tip foarte echilibrat și face un echilibru între antrenori, jucători și conducere. Echipa a căzut și au fost și scandaluri în club cum a dispărut el. Toată lumea și-a droit ca el să revină atunci când a plecat din club pentru că are experiență.

E cel mai important de la CFR Cluj. Marian este un tip care nu trăiește din fotbal, ce face la CFR o face dintr-o pasiune foarte mare. E posibil să nu îl mai vezi în fotbal dacă nu mai e la CFR Cluj. E un tip aparte, foarte inteligent și cred că ăsta e motivul pentru care stă în umbră, e destul de modest.

Eu l-am cunoscut când sponsoriza Caransebeș și era un tip foarte modest. Știe foarte bine fenomenul. Are o pasiune foarte mare pentru fotbal și eram în Liga 3. 50% i se datorează lui rezultatele CFR-ului și 50% lui Dan Petrescu.

Neluțu Varga nu se bagă peste el, eu așa știu. Eu am stat de două ori cu domnul Varga la masă, dar Marian Copilu are o personalitate foarte puternică. Dacă se bagă peste el, atunci îi strange mâna și pleacă”, a spus Cristi Bobar pentru Prosport.

Comenteaza