Detalii despre revenirea lui Boli în Gruia: ”Nu a fost ușor să realizăm acest transfer, este un jucător pe care noi îl apreciem foarte mult”

Detalii despre revenirea lui Boli în Gruia: ”Nu a fost ușor să realizăm acest transfer, este un jucător pe care noi îl apreciem foarte mult”
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a reușit să îl împrumute pentru un sezon pe fundașul francez dorit cu insistență de Dan Petrescu, încă de la sfârșitul stagiunii precedente.

Deși echipa stă bine din punct de vedere defensiv, clubul din Gruia a reușit o nouă mutare în apărare. Revenit la Cluj, Kevin Boli se va lupta pentru un loc de titular cu Vinicius, Burcă, Cestor sau Pașcanu. Totuși, francezul este unul dintre preferații lui Dan Petrescu, antrenorul fiind cel care l-a transferat și în China, la Guizhou Hengfeng.

Bogdan Mara a vorbit despre revenirea stopperului. “Boli a fost un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult, de la începutul perioadei de transferuri, este normal să revină. A fost la noi, a câștigat campionatul cu noi. Este un jucător pe care cu toții l-am vrut, dar din păcate chinezii l-au transferat pe o sumă considerabilă, nu a fost ușor să realizăm acest transfer, dar nu am renunțat și am reușit în ultimul moment să îl aducem alături de noi.

Sperăm să fie Kevin cum a fost si până acum, un jucător serios și important pentru echipa noastră. Este un jucător pe care noi îl apreciem foarte mult, nimeni nu are ce să ii reproșeze”, a declarat directorul sportiv al campioanei la Pro X.

Oficialul campioanei a vorbit și despre mutarea lui Manea la FCSB. “La începutul sezonului Manea a fost o soluție pentru noi, ne-am gândit înainte să începem perioada de transferuri, dar la acel moment Cristi și impresarul său aveau discuții cu cluburi din Italia, iar noi nu am putut să așteptăm. Cristi a fost unul dintre obiectivele noastre la început, dar dacă era atunci, cu drag ne-ar fi plăcut pentru că a fost un băiat extraordinar, ne-a ajutat foarte mult în ultimii doi ani.

Este un jucător extraordinar și îi dorim mult succes în continuare și sperăm să îl vedem la o echipă mare din străinătate curând. În ultima săptămână am reușit trei transferuri importante, care ne vor ajuta în luptele pe care le avem. Nu vreau sa vorbesc despre FCSB, îl apreciez pe Cristi, ca și fotbalist și îi doresc mult succes.

Probabil avea nevoie să joace, era greu, nu i s-au concretizat ofertele și probabil avea nevoie de echipă. Mă așteptam să se transfere într-un campionat puternic, dar aici depinde și de sumele de transfer și de clauzele contractuale. Ca jucător, cu siguranță are valoare să evolueze la o echipă din străinătate”, a spus Mara.

Comenteaza