Detalii despre situația lui Toni Conceicao la CFR Cluj: “Are contract cu echipa până la final și atâta timp cât rezultatele vor fi cele așteptate, nu se pune problema ca el să plece”

Detalii despre situația lui Toni Conceicao la CFR Cluj: “Are contract cu echipa până la final și atâta timp cât rezultatele vor fi cele așteptate, nu se pune problema ca el să plece”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul director sportiv al campioanei, Daniel Stanciu a vorbit și despre strategia de transferuri a clujenilor din pauză de iarnă.

După o perioadă agitată, care a culminat cu plecarea lui Iuliu Mureșan din club, la CFR pare că se liniștesc apele. Patronul Nelu Varga a discutat deja cu noua conducere, iar Marian Copilu și Daniel Stanciu se vor ocupa de destinele echipei “feroviare”.

Cu tot mai multe zvonuri care îl dădeau ca și plecat de la CFR pe antrenorul Conceicao, Daniel Stanciu a clarificat situația portughezului. “Mai ales după victoria de la Astra și ultimele rezultate, cred că sunteți în asentimentul meu că jocul a crescut la CFR. E adevărat, au intrat și vor intra spre sută la sută jucători care au fost accidentați la începutul acestui sezon și deocamdată Toni Conceicao e antrenor, are contract cu echipa până la final și atâta timp cât rezultatele vor fi cele așteptate sau aproape de obiectivul impus, nu se pune problema ca el să plece.

De fapt, nici nu am în intenție așa ceva. Nu sunt eu factor de decizie la CFR, dar dacă mă întrebați din afară, sâmbătă seară a învins echipa de pe locul 2, ceea ce spune foarte mult și ne-am apropiat la un punct de Steaua”, a declarat Stanciu pentru Digisport.

Directorul sportiv din Gruia a discutat și strategia de transferuri a campioanei. “Cu siguranță, cred că CFR mai are nevoie de întăriri, dar e prematur pentru că nici eu, nici Marius Copilu nu este angajatul clubului. Cu siguranță CFR are ca obiectiv câștigarea campionatului, la investițiile făcute. Sper să fi trecut peste acel eșec usturător, de pierdere a calificării în grupe, însă obiectivul clar e câștigarea campionatului și cred că și cu lotul actual ar putea să se lupte și cu Steaua și cu Craiova pentru asta. Însă din punctul meu de vedere, ar mai trebui aduși unu-doi”, a spus Daniel Stanciu.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Poli Iași, din etapa a 12-a a Ligii 1. Partida va avea loc în 19 octombrie, de la ora 21, în Gruia.

Comenteaza