Deţinuţii de la Penitenciarul Gherla, locul II la o competiţie de fotbal în sală

Deţinuţii de la Penitenciarul Gherla, locul II la o competiţie de fotbal în sală
Echipa de fotbal a persoanelor private de libertate din cadrul Penitenciarului Gherla, a participat astăzi la cea de-a II-a ediţie a Turneului de fotbal în sală, "Cupa Maramureş", organizată de către Penitenciarul Baia Mare în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Maramureş şi Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistenţă Socială ASSOC.

La turneul, care a fost găzduit de Sala Sporturilor "Lascăr Pană" din municipiul Baia Mare, reprezentativa Penitenciarului Gherla a obţinut locul II la întrecerea între penitenciare şi diploma de fairplay.

La competiţie au participat persoane private de libertate de la Penitenciarul Baia Mare, Penitenciarul Oradea şi Penitenciarul Gherla, dar și echipa Colegiului Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare, echipa Mass-media Maramureş şi cea a Universităţii de Vest "Vasile Goldiş".
Scopul competiției a fost dezvoltarea unor comportamente prosociale, autonome şi responsabile în cadrul comunităţii şi facilitarea reinserţiei sociale a persoanelor private de libertate.

Etichete
Comenteaza