Dezvăluiri despre cea mai grea perioadă a lui Dan Petrescu la CFR Cluj: “Au fost foarte multe momente când a plâns”

Dezvăluiri despre cea mai grea perioadă a lui Dan Petrescu la CFR Cluj: “Au fost foarte multe momente când a plâns”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a fost afectat în momentul în care a decis să îi părăsească pe “feroviarii” și să accpete oferta venită din China.

În ultimele două sezoane, Dan Petrescu a reprezentat rețeta succesului pentru CFR Cluj. Tehnicianul a condus clubul din Gruia spre două titluri consecutive, iar în actuala stagiune, formația a ajuns până în primăvara europeană. Totuși, au existat și momente complicate pentru antrenor. Marius Bilașco a dezvăluit că antrenorul a fost afectat când a părăsit CFR Cluj pentru a pleca în China, la finalul sezonului 2018-2019.

“Pentru CFR Cluj, să-l ţină pe Dan Petrescu a fost şi este o misiune destul de grea în continuare, dar apreciez că a rămas implicat în club. S-a ataşat de această echipă şi îmi aduc aminte de plecarea lui în China. A fost destul de afectat şi au fost foarte multe momente când a plâns. I-au dat lacrimile pentru că a văzut în oamenii de lângă echipă unele sentimente care pe el l-au marcat. În momentul când îţi pare rău că pleacă un antrenor, îţi dai seama că ai fost apreciat şi iubit”, a spus Bilașco la Look Plus.

Șeful departamentului de scounting al campioanei a vorbit și despre ofertele primite de antrenor. “E greu de ţinut Dan Petrescu la echipă, dar până acum cred că clubul a reuşit să-l ţină şi cred că un motiv întemeiat au fost şi aceşti jucători pe care îi are sub comandă şi care, cred eu, l-au făcut în multe momente să ia decizia de a continua, de a reveni la CFR Cluj şi de a ajunge să aibă performanţă. Ştiu că a avut discuţii.

Mi se pare normal, atâta timp cât relaţia lui cu clubul este una deschisă, sinceră şi faptul că el s-a implicat total în acest contract cu CFR Cluj şi pe noi nu poate decât să ne bucure că avem un antrenor care este apreciat şi are oferte. Dar ce ar trebui subliniat este că el a continuat alături de CFR Cluj, indiferent de ofertele care au fost

Până la urmă e un ciclu normal. Da, pentru că a reuşit performanţe. A antrenat echipe destul de bune şi cu tradiţie. Ar fi normal acest pas, spre vest. Eu mi-aş dori să nu plece, dar asta e de discutat după ce se va încheia acest campionat sau la iarnă. E un antrenor care obţine maxim la echipa unde se află, a reuşit să crească nivelul acestei echipe, iar cota lor este de 3-4 ori mai mare faţă de momentul când a venit la echipe”, a declarat oficialul campioanei.

Comenteaza