Dezvăluirile lui Krasniqi. De ce și-a dorit să plece de la CFR Cluj

Dezvăluirile lui Krasniqi. De ce și-a dorit să plece de la CFR Cluj
| Foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

Jucătorul din Kosovo a explicat motivele din spatele despărțirii sale de formația din Gruia.

Aflat într-o scădere evidentă de formă, Ermal Krasniqi a schimbat tricoul vișiniu al CFR-ului cu cel al Rapidului la început de 2024. Mutarea i-a făcut bine jucătorului în vârstă de 25 de ani, care a marcat de 4 ori și a oferit 3 pase decisive în 8 apariții pentru trupa din capitală.

La două luni după transfer, Krasniqi a vorbit despre motivele care au stat în spatele alegerii sale și l-a indicat pe Andrea Mandorlini drept principala cauză a plecării din Gruia. În sistemul propus de italian, fotbalistul nu avea loc și era folosit într-o poziție pe care nu o stăpânea.

"Primele șase luni au fost foarte bune, în timp ce ultimele șase luni n-au fost. Pentru mine, factorul principal a fost schimbarea antrenorului. După ce s-a întâmplat asta, nu am mai primit oportunitatea de a arăta ce pot", a explicat Ermal Krasniqi pentru presa din Kosovo.

Între ianuarie 2023 și ianuarie 2024, perioada în care a evoluat pentru CFR Cluj, mijlocașul a marcat 5 goluri și a oferit 4 pase decisive în 39 de meciuri.

Comenteaza