Dezvăluirile patronului de la FCSB: “Clinceni este echipa mea și acum. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro”

Dezvăluirile patronului de la FCSB: “Clinceni este echipa mea și acum. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro”
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Patronul formației din capitală a vorbit despre situația clubului despre care mult timp s-a spus că ar fi satelitul echipei pe care o conduce.

FCSB nu a reușit să depășească CFR Cluj în clasament, după ce a remizat pe teren propriu cu Academica Clinceni, scor 2-2. După ce mult timp s-a vorbit că ilfovenii ar fi satelitul roș-albaștrilor, Gigi Becali a dezvăluit relația dintre cele două cluburi. Patronul FCSB susține că încă deține Academica Clinceni, din cauza faptului că actuala conducere nu i-a achitat o datorie.

“Normal, Clinceni este echipa mea și acum! La mine nu există blat. Cei de acolo nu mi-au dat bani. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro! Am dat banii, am investit bani ăștia. Noi ne-am retras când promovat Academica, că nu era regulamentar să mai fim acolo, dar banii nu i-am luat. Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat.

Nu-i normal? Nu mi-a dat banii, 400.000 de euro. Asta e situația. CFR a bătut-o pe Clinceni mereu, iar cu noi a făcut egal și ne-a bătut. Echipa mea, cum ar veni, pe care am promovat-o eu... Problema e că ei au cam mers pe teren cu CFR Cluj. Cu noi și-au dat viața, cu CFR nu!Doar eu puteam să fac asta, să-mi fie învățare de minte.

Dar eu nu am nicio pretenție. Mă bucur că au jucat pe bune. Așa vreau, să se vadă. Dar trebuie să-mi dea banii! Eu l-am retras pe Luțu din Consiliul de Administrație și mi-au zis cei de acolo să-i aștept un an. Dar a trecut mai mult. Cu primarul am treabă, el să-mi dea banii. Banii din drepturile TV, în mod normal, sunt ai mei. Nu e echipa lor, pentru că nu mi-au dat banii! În mod normal, e echipa mea”, a spus Becali pentru GSP.

Suspiciunile în legătură cu legăturile dintre Becali și formația ilfoveană au apărut în urmă cu două sezoane, când Academica se lupta pentru promovare cu Universitatea Cluj. În lumina dezvăluirilor făcute de patronul FCSB, ilfovenii nu ar fi trebuit să aibă drept de promovare în prima ligă. 

Comenteaza