Din rău în mai rău. “U” Cluj a pierdut din nou în Liga Florilor

Din rău în mai rău. “U” Cluj a pierdut din nou în Liga Florilor

Clujencele au cedat în fața echipei CSM Slatina, scor 21-20, după un meci în care lipsa de concentrare în atac a costat scump formația lui Alin Bondar.

Partida din Sala Sporturilor Horia Demian a început echilibrat între două formații de valori apropiate. “Studentele” au practicat o apărare agresivă, care le-a împins pe oltence spre limita pasivului la fiecare atac.

Totuși, precipitarea din ofensivă și foarte multe șanse ratate din poziții bune au costat scump formația clujeană. Linia de 9 m nu a funcționat la nivelul normal, iar la pauză, scorul era 9-8 pentru echipa vizitatoare.

Actul secund a început în aceeași manieră, cu Slatina care a fructificat fiecare ocazie, în timp ce clujencele acuzau lipsa de soluții în ofensivă. Oltencele au condus în cea mai mare parte a cele de-a doua părți.

Chiar dacă Universitatea a egalat cu câteva minute înainte de final, echipa oaspete a fost cea care s-a impus, scor 21-20. Cea mai bună marcatoare a clujencelor a fost Corkovic cu șapte goluri, urmată de Vălean (4) și Senocico (3).

Alin Bondar a explicat cauzele eșecului cu CSM Slatina. “Ar fi trebuit să fim mai buni la toate capitolele. Ca determinare nu am arătat rău, fetele și-au dorit să câștige acest meci, doar că nu am putut în atac. Prea multe greșeli, prea multe ratări; acestea au făcut diferența”, a declarat tehnicianul, la finalul partidei.

Următorul meci pentru clujence va fi în deplasare, împotriva Gloriei Bistrița.

Comenteaza