Din rău în mai rău. “U” Cluj pierde la Constanța și ajunge la patru meciuri consecutive fără victorie

Din rău în mai rău. “U” Cluj pierde la Constanța și ajunge la patru meciuri consecutive fără victorie
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Trupa pregătită de Adrian Falub a cedat pe terenul Farului, scor 3-2, și rămâne în a doua jumătate a clasamentului Ligii a 2-a.

Meciul de pe arena “Gheorghe Hagi“ a început cum nu se poate mai bine pentru clujeni, care au deschis scorul încă din minutul cinci, prin Alex Pop. Totuși, după gol au apărut și veștile proaste pentru “studenți”. Mai întâi Gavra a ieșit accidentat, iar la jumătatea reprizei, gazdele au egalat prin Lică. Până la pauză, Hordouan a ratat din situație de unu la unu cu Tordai, iar I. Stoica a stabilit scorul primei reprize, 2-1 pentru Farul.

Ca și în prima parte, startul actului secund le-a aparținut elevilor lui Falub. La 10 minute de la reluare, Alex Pop a reușit dubla și a restabilit egalitatea, după ce Farul a lovit bara, prin I. Stoica. Echilibrul nu s-a menținut prea mult pe tabelă, după o oră de joc, Lică a marcat din nou și i-a readus pe constănțeni în avantaj. Până la final, niciuna dintre echipe nu a reușit să mai înscrie, iar Farul s-a impus cu 3-2. 

Echipe de start:

Farul: Muţiu - Nicola, Lică, I. Ursu, Panait - Toma, Antoche - Hordouan, Cruceru, Al. Stoica - I. Stoica

Universitatea Cluj: Tordai – Telcean, Kay, Berci – Inacio, Florescu, Guedj, Tiago – Al. Pop, Gavra (Rafa ‘20), Goga

Următorul meci al “studenților” va fi pe teren propriu, împotriva celor de la CS Mioveni. Partida e programată duminică, de la 11:30.

Comenteaza