Dinamo – CFR Cluj 0-3. Victorie la pas pentru pentru trupa lui Toni Conceicao

Dinamo – CFR Cluj 0-3. Victorie la pas pentru pentru trupa lui Toni Conceicao
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clujenii au câștigat la scor de neprezentare împotriva roș-albilor și se mențin pe primul loc în ierarhia Ligii 1.

Începutul partidei din capitală a fost afectat serios de gazonul înghețat, care le-a pus probleme clujenilor. Jocul a fost unul echilibrat în prima jumătate de oră, fără ocazii importante ale celor două formații. “Feroviarii” au avut prima ocazie, dar Deac a trecut milimetric pe lângă mingea trimisă de Păun în careu. Același Păun s-a remarcat în minutul 35, când a pătruns în careu și a înscris incredibil la colțul scurt, dintr-un unghi aproape imposibil. Până la pauză, Țucudean a mai trecut de două ori pe lângă gol, dar CFR a intrat cu avantaj minim la cabine.

Actul secund a început cum nu se poate mai bine pentru elevii lui Conceicao. La cinci minute de la reluare, Țucudean a obținut un penalty, iar Culio a înscris fără probleme. După cel de-al doilea gol al clujenilor, dinamoviștii s-au aruncat în atac, iar Popa, Atmane și Zenke au trecut de lângă gol. “Feroviarii” au profitat de spațiile din apărarea bucureșteană, Culio l-a găsit foarte bine pe Țucudean, care a înscris cu un șut din prima, sub bară. Astfel, campioana s-a impus în fața dinamoviștilor cu 3-0 și rămâne pe primul loc în Liga 1.

Echipe de start:

Dinamo: Penedo – Sorescu, Popescu, Katsikas, Grigore – Gomelt – Zenke (Hanca ‘76), Atmane, Nistor (Montini ‘46), Salomao (Moldoveanu ‘70) – Popa

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Mureșan, Vinicius, Camora – Djokovic, Bordeianu (Lang ‘85), Culio – Deac, Țucudean (Costache '90), Păun (Moutinho ‘76)

În urma victoriei cu Dinamo, CFR se menține pe primul loc, cu 39 de puncte. Următorul meci pentru clujeni va fi pe teren propriu, împotriva echipei Gaz Metan Mediaș.

Comenteaza