Dinamo, fără galerie la meciul cu CFR

Dinamo, fără galerie la meciul cu CFR
Dinamo Bucureşti nu va beneficia de aportul suporterilor în sectorul rezervat galeriilor formaţiilor oaspete în meciul de deseară cu CFR Cluj, conform unei sancţiuni acordate de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dinamo vine deseară la Cluj fără suporteri, sau cel puţin fără galerie distinctă, în urma unei sancţiuni a Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, care a sancţionat pe 23 octombrie clubul bucureştean cu interzicerea participării suporterilor echipei în sectoarele destinate formaţiei oaspete, la următoarele deplasări.

Sancţiunea a fost acordată în urma scandărilor unora dintre suporterii dinamovişti la adresa minorităţii maghiare la meciul cu Astra Giurgiu, din deplasare, potrivit digi24.ro.

„Suntem pe un drum bun, am câştigat trei partide săptămâna trecută. Nu ştiu încă dacă e bine sau rău că nu s-a amânat această etapă. Ce simt acum, este bine că am continuat. Nu ne-am gândit în ultima perioadă la prime. Ne gândim la puncte şi sunt convins că după muncă va fi şi răsplată. Va fi mai greu fără suporteri la Cluj. Eu am rămas surprins că după un meci pierdut, la Giurgiu, suporterii ne-au aplaudat şi ne-au încurajat", a precizat Falvius Stoican, antrenorul echipei bucureştene, conform site-ului oficial al echipei Dinamo.

Meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti se va disputa astăzi, de la ora 21.30, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" şi face parte din cadrul etapei a 14-a din Liga I de fotbal.

 

Etichete
Comenteaza