Dinamo Kiev și Mircea Lucescu vin în Gruia! Vor juca un amical cu CFR Cluj

Dinamo Kiev și Mircea Lucescu vin în Gruia! Vor juca un amical cu CFR Cluj
| Foto: digisport.ro

Deși era stabilit să joace un meci caritabil împotriva celor de la FCSB, Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu, s-a răzgândit și va disputa un amical cu CFR Cluj, pe data de 20 aprilie, în Gruia.

Meciul amical dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev se va disputa între rundele cu numărul 5 și 6 din play-off. Pe 17 aprilie, campioana primește vizita lui FCSB, iar o săptămână mai târziu se deplasează la Voluntari.

Mircea Lucescu și Gigi Becali au dat ca sigur meciul amical de pe 20 aprilie. Ar fi fost prima partidă disputată de FCSB pe arena „Arcul de Triumf”. Duminică, planul inițial era valabil, confirmat de Lucescu, la plecarea spre Polonia. Între timp, fără explicații suplimentare, CFR a înlocuit-o pe FCSB.

„Luni seară am fost sunați de reprezentanții lui Dinamo Kiev. Aceștia ne-au solicitat dacă suntem de acord să facem cu ei un meci amical pe 20 aprilie. 

Am vorbit cu Dan Petrescu, a fost și el de acord, având în vedere că e vorba de Mircea Lucescu și de un meci caritabil. Toate fondurile urmează să fie donate pentru refugiații ucraineni din zona Clujului. 

Știam și noi că urmau să joace cu FCSB, nu știm de ce și-au schimbat planul. Meciul va fi pe stadionul nostru, la Cluj, pe 20 aprilie”, a declarat Cristi Balaj, potrivit gsp.ro.

Comenteaza