Dinamo – U-BT 85-96. Victorie la pas pentru echipa lui Mihai Silvășan

Dinamo – U-BT 85-96. Victorie la pas pentru echipa lui Mihai Silvășan
| Foto: u-bt.ro

“Studenții” s-au impus la București, într-un meci pe care l-au dominat de la început până la sfârșit.

Partida din capitală a început cu un joc agresiv al gazdelor, dar clujenii au fost cei care au preluat inițiativa. Deși Dinamo a încercat ă controleze jocul, U-BT a dominat lupta la recuepare, în special sub panoul alb-rșilor, prin Jason Washbrun. Astfel, scorul după primele 10 minute a fost 24-15 pentru oaspeți.

Dinamo a început în forță sfertul secund și i-a surprins pe “studenți”, reușind să reducă din diferență. Mihai Silvășan a cerut timp de odihnă, iar echipa sa a revenit mai concentrată în teren. Clujenii au dominat jocul, iar scorul pauzei a fost 47-44 pentru U-BT.

La revenirea de la cabine, meciul s-a desfășurat după aceleași coordonate. Alb-negrii au dominat categoric partida și au speculat fiecare greșeală a adversarului. Clujenii au avut un joc foarte bun la aruncările de la distanță, iar cu 10 minute înainte de final, U-BT conducea cu 69-60.

În ultimul sfert, bucureștenii au avut o tresărire de orgoliu și s-au apropiat la o singură posesie. Totuși, baschetbaliștii de la U-BT au gestionat bine ultimele minute de joc, iar în cele din urmă s-au impus cu 96-85.

Cei mai buni oameni ai “studenților” au fost Dykes (27 de puncte, 3 recueprări), Easley (20 de puncte, 11 recuperări), Marinov (14 puncte, 7 assisturi).

Următorul meci pentru clujeni va fi pe teren propriu, împotriva formației SCMU Craiova, luni, 5 noiembrie, de la ora 18:30.

Comenteaza