„Dinozaurii” lui Sabău de la "U" Cluj creează dependenţă. 29 de puncte din cele 32, adunate cu aportul lor

„Dinozaurii” lui Sabău de la "U" Cluj creează dependenţă. 29 de puncte din cele 32, adunate cu aportul lor
| Foto: gsp.ro

Cuplul Dan Nistor și Alex Chipciu au fost numiţi "dinozaurii" lui Sabău, totuşi cifrele arată că Universitatea Cluj este dependentă de vedetele ei, care fac mereu diferenţa în teren.

Universitatea Cluj a câștigat primul meci din 2024, după o reușită a lui Alex Chipciu și o pasă de gol al lui Dan Nistor şi se află pe locul 7 din clasament.

Deja a devenit o normalitate pentru fanii „Şepcilor Roșii” ca cei doi jucători trecuți de 34 de ani să fie decisivi pentru formația lui Ioan Ovidiu Sabău.

Aşa că pentru "U" Cluj, cuplul Dan Nistor și Alex Chipciu creează dependenţă, în sensul că prin golurile sau pasele decisive oferite, Nistor și Chipciu au adus Universității Cluj 29 de puncte din cele 32 pe care le are echipa în clasament.

Fără cei doi în teren, cu golurile sau pasele de gol ale lui Nistor sau Chipciu, "U" Cluj ar fi avut doar 6 puncte adunate. În general, când cei doi au ieșit „la rampă”, Universitatea Cluj a obținut puncte, notează prosport.ro

Dan Nistor are 9 goluri și 7 pase decisive în acest sezon, iar Alex Chipciu are 5 goluri și 4 pase decisive. Golurile celor doi înseamnă 46% din totalul de goluri marcate de Universitatea Cluj în actualul campionat.

Comenteaza