Discurs optimist al lui Petrescu după accidentarea lui Deac: "Sper să iasă alții la rampă"

Discurs optimist al lui Petrescu după accidentarea lui Deac: "Sper să iasă alții la rampă"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși consideră că absența mijlocașului e o pierdere uriașă pentru CFR, tehnicianul își dorește ca ceilalți jucători să compenseze lipsa veteranului.

Accidentat la umăr în meciul cu Sepsi OSK, Ciprian Deac a fost deja operat cu succes și va rata restul sezonului. Absența sa complică și mai mult situația campioanei, însă Dan Petrescu speră că ceilalți jucători vor suplini lipsa celui mai important om din atac.

"Trebuie să fim mai uniți, să jucăm ca o echipă. Nu trebuie echipa să depindă doar de un jucător. Nu am cum să mint și să spun că am găsit înlocuitorul lui Deac. E greu să bată cineva loviturile libere ca Cipri.

Sper să iasă alții la rampă, e posibil să apară o surpriză plăcută. Deac are mână imobilizată și trebuie să stea așa 4 săptămâni. Înțeleg că va intra în două luni la antrenamente", a spus Petrescu.

Deac este jucătorul cu cea mai mare contribuție la acțiunile ofensive ale campioante. În 50 de apariții în actuala stagiune, veteranul CFR-ului a marcat 8 goluri și a oferit 15 pase decisive.

Comenteaza