Discurs optimist al președintelui Universității Cluj, după eșecul cu Sepsi. Ce spune despre situația lui Sabău

Discurs optimist al președintelui Universității Cluj, după eșecul cu Sepsi. Ce spune despre situația lui Sabău
| Foto: FC Universitatea Cluj

La finalul partidei pierdute dramatic de "studenți", Radu Constantea a oferit concluziile sale, dar a vorbit și despre ce urmează pentru clubul clujean.

Dezamăgirea a fost mare în tabăra Universității Cluj, după ce "Șepcile roșii" au pierdut la loviturile de departajare finala Cupei României. Președintele clubului, Radu Constantea, a încercat să evidențieze părțile bune ale situației și a vorbit despre însemnătatea acestui moment pentru "studenți".

"Dezamăgirea e foarte mare, am fost extrem de aproape. Echipa a jucat excepțional, am avut ocaziile mai mari. Am avut și șansa de a închide meciul la loviturile de departajare. În primul rând îmi pare rău pentru suporteri, care și-au dorit foarte mult Cupa.

Îmi pare rău și pentru jucători, dar mergem mai departe, suntem mândri de ei. Cred că am demonstrat că Universitatea Cluj este un club puternic, care are mulți suporteri în spate, e un brand al Transilvaniei și trebuie să creștem de la an la an.

Încercăm să trecem cât mai repede peste înfrângere și să ne concentrăm pentru noul sezon. Vrem să creștem și, de ce nu, să atacăm din nou Cupa României. Vrem să creștem pas cu pas, nu să ardem etape", a spus președintele clubului clujean.

Radu Constantea speră să continue colaborarea cu Ioan Ovidiu Sabău

Înțelegerea dintre Universitatea Cluj și antrenor a fost valabilă până la finalul actualului sezon, însă președintele clubului își dorește ca tehnicianul să își reia locul pe bancă și din stagiunea următoare.

"Vom avea discuții, dar nu se pune problema ca dânsul să nu continue. Suntem extrem de mulțumiți de ceea ce a realizat și ne dorim să continuăm. Cred că și el vrea să rămână", a explicat Radu Constantea.

Comenteaza