Discursul lui Dugandzic după ce a ajuns golgheterul Superligii: "Mutu e un tehnician modern. Petrescu e de școală veche"

Discursul lui Dugandzic după ce a ajuns golgheterul Superligii: "Mutu e un tehnician modern. Petrescu e de școală veche"
| Foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

Atacantul croat al Rapidului a comparat stilurile utimilor doi antrenori cu care a colaborat în prima ligă din România.

Ajuns la începutul sezonului în Giulești, de la CFR Cluj, Marko Dugandzic a devenit un jucător important pentru formația din capitală și ocupă în prezent prima poziție în clasamentul golgheterilor din Superligă.

Croatul, care a avut parte de puține șanse în Gruia, a vorbit despre diferențele dintre ultimii doi tehnicieni cu care a lucrat, iar analiza sa îl favorizează clar pe Adrian Mutu.

"E diferența dintre stilul lor de jucători, dintre două filozofii distincte de antrenori, două viziuni . Mutu e un tehnician mai modern, tânăr, ambițios.

Mister Petrescu e de școală veche, însă un mare profesionist, cu un CV impresionant și o mulțime de trofee cucerite.

Pentru mine, Mutu e însă un antrenor foarte important, care m-a ajutat enorm și mi-a oferit încredere încă din prima zi la Rapid", a spus croatul pentru Playsport.

În actualul sezon al Superligii, Marko Dugandzic a jucat 22 de partide în tricoul Rapidului, reușind să marcheze de 15 ori și să ofere o pasă decisivă.

În schimb, în cele șase luni petrecute în Gruia, croatul în vârstă de 28 de ani a jucat de 17 ori, a înscris o sigură dată și a oferit un assist.

Comenteaza