Discuţie între patronul Nelu Varga şi antrenorul Dan Petrescu despre plecările fără număr de la CFR Cluj

Discuţie între patronul Nelu Varga şi antrenorul Dan Petrescu despre plecările fără număr de la CFR Cluj
| Foto: @ Razvan Pasarica / Sport Pictures, via prosport.ro

CFR Cluj a fost unul dintre cele mai active cluburi din România în legătură cu transferurile de jucători, iar la un moment dat antrenorul Dan Petrescu a răbufnit şi şi-a exprimat nemulţumirea. 

După ratarea calificării în faza Conference League, de unde patronukl CFR-ului, Nelu Varga spera să obțina sume consistente de bani, principalul finanțator al clujenilor a luat decizia să se despartă de mai mulți jucători pentru a rotunji conturile clubului.

Dan Petrescu s-a declarat total nemulțumit de această decizie și nu a ratat ocazia să îl critice pe patronul ”Feroviarilor” pentru hotărârea luată, acesta a răbufnit şi şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la multele plecări din Gruia

Însă după ce patronul CFR-ului, Nelu Varga a continuat să vândă din jucători, acesta spune că a venit momentul să stea la discuţii cu antrenorul, iar situaţia este cu totul alta. Surpriză! Lui Dan Detrescu i-ar fi trecut supărarea şi e fericit că vin bali la club.   

”(n.r. Mai este Dan Petrescu supărat că s-au vândut jucători?) Absolut deloc. Este chiar fericit că echipa reușește să producă bani. Dorea doar să știe dacă mai pleacă cineva, ca să știe cum să se organizeze.

A fost doar o discuție cu Keita. Nu va pleca. I-am spus că singurul care ar putea să mai plece este Kresic. Am avut o discuție foarte constructivă cu Dan.

Ajeti a fost mult timp accidentat și Dan nu s-a mai bazat pe el. Decât să blochezi un jucător ca el, mai bine să-i dăm drumul să plece. În plus, am dorit să întinerim lotul”, a declarat Ioan Varga, potrivit prosport.ro.

CITEŞTE ŞI: CFR Cluj continuă să vândă jucători. Ofertă pentru un om important din apărare

Comenteaza