Dispare CFR Cluj dacă nu ia campionatul? Răspunsul lui Dan Petrescu

Dispare CFR Cluj dacă nu ia campionatul? Răspunsul lui Dan Petrescu
| Foto: https://www.eurosport.ro/ - Credit imagine: Getty Images

Antrenorul din Gruia a fost întrebat dacă viitorul CFR-ului depinde de câștigarea campionatului. Ce crede Dan Petrescu. 

La finalul partidei cu FC Voluntari, câștigată de CFR Cluj cu 1-0, Dan Petrescu a fost întrebat şi despre viitorul formației din Gruia, ținând cont că mai multe foste campioane ale României au dispărut în ultimii ani.

Dan Petrescu nu se gândește la falimentul clubului ardelean și consideră că că actualele echipe mari din România nu au cum "să moară". Acesta a fost întrebat dacă depinde stabilitatea clubului de câştigarea campionatului. 

"Asta s-a zis mereu, cinci ani la rând. Eu nu pot să ştiu asta, chiar nu ştiu. De unde să ştiu? Eu sunt antrenor. S-a vorbit, s-a speculat că dacă nu luăm campionatul, dispărem. Eu am zis Craiova nu dispare, Steaua nu dispare, noi de ce să dispărem?

Dacă nu ia Real Madrid, ia Barcelona campionatul anul acesta. Dispare Real Madrid? Hai să fim serioşi! Dar nu pot să ştiu pentru că nu sunt eu cel care dă banii", a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

CFR Cluj ar trebui să îi dea lui Ioan Varga, investitorul principal de la echipă, aproape 40 de milioane de euro. Acesta speră că va ajunge cu fotbalul și pe plus, odată ce a scăpat clubul de datoriile pe care le avea.

"S-au făcut lucruri foarte bune la echipă și manangement, s-au redus multe costuri și e un buget echilibrat. Anul viitor cred că putem fi pe plus. Acum un an eram la fel, convins că rămâneam în pagubă”, a precizat Neluţu Varga pentru Fanatik.

Comenteaza