Video Djokovic, descalificat de la US Open. A lovit cu mingea un arbitru

Djokovic, descalificat de la US Open. A lovit cu mingea un arbitru
| Foto: Profimedia

În meciul din optimile de finală împotriva spaniolului Carreno-Busta, Novak Djokovic a lovit cu mingea un arbitru de linie. Incidentul a avut loc în primul set, când spaniolul a făcut break pe serviciul sârbului.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Djokovic, numărul unu ATP, a fost descalificat de la US Open după ce a lovit cu mingea un arbitru de linie, în primul set. El era condus cu 6-5 și a reacționat nervos atunci când adversarul a reușit să se impună contra serviciului.

Sârbul a aruncat cu putere o minge spre linia de fund a terenului și a lovit în cap, neintenționat, un arbitru de linie, care a rămas la pământ preț de minute bune.

În aceste cazuri regulamentul e clar, iar Djokovic, deși a discutat aproape 15 minute pe teren cu organizatorii turneului, a fost descalificat pentru comportament nesportiv.

Chiar dacă a câştigat 26 de meciuri pe linie, parcursul lui Djokovic la US Open s-a încheiat duminică, iar implicit acesta îl trimite acum pe Carreno Busta în sferturi. Djokovic căuta al 18-lea titlu major la New York.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza