Foto Documente. Contractul lui Toni Conceicao la CFR Cluj. Clauze incredibile acceptate de antrenorul portughez

Documente. Contractul lui Toni Conceicao la CFR Cluj. Clauze incredibile acceptate de antrenorul portughez
| Foto: facebook.com/cfr1907
Poza noua 22.11.2018
Poza noua 22.11.2018
Poza noua 22.11.2018
Poza noua 22.11.2018
Poza noua 22.11.2018
Antonio Conceicao, anunțat oficial la CFR Cluj

Tehnicianul a fost de acord să se consulte cu conducerea înainte de alegerea primului 11, indiferent dacă partida este una oficială sau una amicală.

Campioana a început sezonul cu Edi Iordănescu pe bancă și cu speranțe la gruepele cupelor europene și un nou titlu. Totuși, tehnicianul a fost demis după doar trei meciuri și după un cutremur la nivelul conducerii. Iuliu Mureșan a redevenit influent în club și l-a ales pentru funcția de antrenor pe portughezul Toni Conceicao, care se află la al treilea mandat în Gruia.

Chiar dacă a înregistrat o rușine istorică, eliminarea CFR-ului de către luxembrughezii de la Dudelange, portughezul a condus echipa spre primul loc în clasament. Totuși, conform documentelor prezentate de Fanatik, Conceicao a acceptat mai multe clauze incredibile în contractul său cu CFR.

Portughezul a fost de acord să se consulte cu membrii Consiliului de Administrație în legătură cu primul 11, atât în meciurile amicale, cât și în cele oficiale. În plus, lustianul este obligat să participe la ședințele cu administrația de câte ori este solicitat și poate propune conducerii numele jucătorilor ce ar putea fi sancționați disciplinar. Mai mult Conceicao este obligat să predea întreg echipamentul la finalul contractului și, cel mai important, președintele CFR-ului are dreptul de a exercita control asupra antrenorului.

La al treilea său mandat la CFR, portughezul Conceicao a semnat un contract valabil pe un singur sezon și va câștiga 10.000 euro pe lună. Totodată, va primi 30.000 la câștigarea campionatului, 10.000 la câștigarea Cupei și 1.000 de euro pentru fiecare victorie.

Comenteaza