Dezvăluiri despre Dan Petrescu. “Nimic nu se compară cu certurile lui”

Dezvăluiri despre Dan Petrescu. “Nimic nu se compară cu certurile lui”

Reacțiile antrenorului de la CFR din timpul partidelor, dar și metodele de pregătire au fost dezvăluite de doi foști jucători care s-au aflat sub comanda sa.

Considerat ca un caracter coleric de către public, Petrescu a reușit performanțe importante în ultimele sezoane. Deși e mai mereu agitat la marginea terenului și își apostrofează jucătorii, doi foști fotbaliști care au evoluat sub comanda sau au cuvinte de laudă la adresa tehnicianului. E vorba despre Viorel Ferfelea, antrenat de Petrescu la Sportul și despre Dacian Varga (foto), pregătit de acesta la Sportul și Kuban Krasnodar.

”Nimic nu se compară cu certurile lui Petrescu. Mă certa săptămânal, au fost multe certuri. Am avut probleme. Era ultima etapă când am câștigat titlul cu Urziceni, eram împrumutat, iar în minutul 80 al meciului eram pe lângă banca de rezervă și urla la mine să alerg.

I-am zis să mă lase, că mai sunt câteva minute și suntem campioni. Mi-a zis: ”Te omor, te omor!”. E cel mai bun antrenor din România. Nu ai cum să îi spui ceva pentru că vine și cu argumente. Nu ai cum să te cerți cu el”, a declarat Varga, pentru Prosport.

Fostul mijlocaș a fost completat de Ferfelea. ”Nu cred că l-ar lua pe Messi și nu exagerez când zic asta. Nu se angrenează în ceea ce face el la echipă, ceea ce cere. La un moment dat l-ar fi certat și pe Messi, i-ar fi spus să vină sub linia mingii, sunt sigur de asta. Și-a format echipele așa cum a vrut el, după stilul lui”.

Comenteaza