Doi fotbaliști ai campioanei chemați de urgență la echipa națională

Doi fotbaliști ai campioanei chemați de urgență la echipa națională
| Foto: facebook.com/cfr1907

Numărul jucătorilor CFR-ului care au fost convocați de Mirel Rădoi a ajuns la trei, după ce Cristi Bălgrădean și Cristian Manea au fost chemați de urgență la lot.

Echipa națională se confruntă cu mai multe absențe, iar selecționerul a fost nevoit să apeleze la lista de urgență. Printre cei aflați pe acea listă se aflau și cei doi fotbaliști ai formației din Gruia.

Astfel, forțat de absențele lui Valentin Cojocaru și Vlad Chiricheș, Mirel Rădoi i-a chemat de urgență pe Cristian Bălgărdean și Cristian Manea. Cei doi i se vor alătura la lotul national lui Mario Camora.

“După ce Vlad Chiricheș (Sassuolo) și Valentin Cojocaru (FC Viitorul Constanța) au devenit indisponibili, staff-ul tehnic i-a convocat de urgență pe Cristian Manea și Cristian Bălgrădean, ambii jucători ai campioanei CFR Cluj. Cei doi se aflau pe lista de rezervă, formată inițial din 8 jucători, pe care o anunțase Mirel Rădoi”, a anunțat FRF.

România va juca în luna noiembrie o partidă amicală cu Belarus și ultimele două jocuri din Liga Națiunilor, împotriva Norvegiei și Irlandei de Nord.

Comenteaza