Doi fotbaliști ai campioanei, în echipa etapei din Liga 1

Doi fotbaliști ai campioanei, în echipa etapei din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

LPF a publicat primul 11 al celor mai buni jucători din runda cu numărul trei, iar doi fotbaliști de la CFR Cluj sunt prins echipa.

Deși victoria cu Dinamo nu a fost una la scor, ca și cea din partida cu Academica Clinceni, doi “feroviari” s-au aflat printre remarcații etapei. Trupa lui Dan Petrescu a învins doar cu 1-0, dar se menține în fruntea clasamentului, pe poziția cu numărul patru. Mike Cestor și Billel Omrani au fost incluși de Liga Profesionistă de Fotbal printre cei mai buni 11 jucători ai rundei. Cei doi fotbaliști sunt cei care au contribuit decisiv la unicul gol al formației din Gruia, Cestor a obținut penalty-ul, iar Omrani a înscris în poarta lui Dinamo. Fundașul francez a prins echipa etapei pentru a doua oară consecutiv, în doar două meciuri la CFR Cluj. 

Echipa etapei cu numărul trei din Liga 1:

Roland Niczuly (Sepsi OSK) – Ivan Martic (CS U Craiova), Mike Cestor (CFR Cluj), Bogdan Țîru (Viitorul) – Stefan Ashkovski (FC Botoșani), Andrei Ciobanu (Viitorul), Ovidiu Horșia (Poli Iași), Valentin Gheorghe (Astra Giurgiu) – Adrian Bălan (Poli Iași), Billel Omrani (CFR Cluj), Denis Alibec (Astra Giurgiu). Antrenorul etapei: Marius Croitoru (FC Botoșani)

În a patra etapă, campionii vor evolua în deplasare, împotriva nou-promovatei Chindia Târgoviște. Partida e programată sâmbătă, 4 august, de la ora 21:00.  

Comenteaza