Doi fotbaliști de la CFR Cluj printre cei mai buni marcatori din 2018

Doi fotbaliști de la CFR Cluj printre cei mai buni marcatori din 2018
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

George Țucudean și Billel Omrani sunt reprezentanții “feroviarilor” în topul celor mai eficienți jucători din anul precedent.

După o perioadă îndelungată în care clujenii nu au avut ca obiectiv câștigarea unui titlu, CFR Cluj a revenit în prim planul Ligii 1. Anul 2018 a adus al patrulea trofeu de campioană în vitrina formației din Gruia, iar finalul de an i-a găsit tot pe “feroviari” în fruntea clasamentului. Ascensiunea clujenilor s-a datorat și unor evoluții bune ale oamenilor din ofensivă, George Țucudean fiind golgheterul sezonului trecut și liderul din ierarhia marcatorilor și în actuala stagiune.

În anul calendaristic 2018, internaționalul român a reușit să înscrie de 17 ori, fiind devansat doar de Alexandru Mitriță, care a punctat de 18 ori. Billel Omrani a fost principalul ajutor al lui Țucudean, francezul fiind marcator a nouă goluri. Omrani se remarcă și la capitolul pase decisive, cu șapte assisturi, ocupând locul al treilea în ierarhia anului 2018.

CFR Cluj conduce clasamentul Ligii 1, cu 46 de puncte, șase mai mult decât FCSB. Clujenii s-au reunit la începutul săptămânii și vor efectua un stagiu de pregătire în Turcia, până la reluarea campioantului.

Comenteaza