Doi fotbaliști din Gruia în echipa etapei din Liga 1

Doi fotbaliști din Gruia în echipa etapei din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

LPF a prezentat lista celor mai buni jucători din runda cu numărul 20, iar doi jucători ai campioanei se află printre remarcați.

Deși veneau după o remiză pe propriul teren, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, “feroviarii” au reușit să se impună în duelul ultimelor două campioane. Deși jocul din partida contra Viitorului nu a impresionat, CFR a ajuns la 13 meciuri consecutive fără înfrângere, dar se poate lăuda și cu o serie de șapte victorii în deplasare.

Remarcații din echipa lui Antonio Conceicao au fost portarul Arlauskis și atacantul Omrani. Lituanianul a fost lăudat pentru intervențiile sale și modul în care i-a coordonat pe colegii săi. Pe de altă parte, Omrani a fost remarcat pentru contribuția sa la unicul gol al partidei, înscris de Țucudean.

Echipa ideală a etapei cu numărul 20 din Liga 1:

Arlauskis (CFR Cluj) – Belu Iordache (Astra), Stoica (Hermannstadt), Tătar (Hermannstadt) – Omrani (CFR Cluj), Flores (Poli Iași), Filip (FCSB), Sanoh (Poli Iași) – Cristea (Poli Iași), Montini (Dinamo), Simonovski (Sepsi). Antrenor: Mircea Rednic (Dinamo)

Pentru CFR Cluj urmează ultimul meci al anului, duelul cu FCSB. Meciul se va disputa sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională.  

Comenteaza