Doi handbaliști importanți și-au prelungit contractele cu CS “U” Cluj

Doi handbaliști importanți și-au prelungit contractele cu CS “U” Cluj
| Foto: ZIUA de Cluj

Formația clujeană a anunțat că a prelungit înțelegerile unor jucători de bază din sezonul trecut.

CS “U” Cluj continuă pregătirile pentru noul sezon din Liga Zimbrilor. După ce și-au asigurat serviciile unor jucători importanți, “studenții” au început negocierile pentru prelunigrea înțelegerilor cu handbaliștii care au adus echipa în prima ligă.

După ce Vlad Coman și Szabolcs Putnoky au semnat noi contracte cu CS “U” Cluj, David Kereki și Alexandru Coman au semnat și ei noi înțelegeri cu formația cluejană.

Primul joacă de 6 sezoane alături de ”studenți” și speră la un sezon cât mai bun în prima ligă. “Mă bucur că voi continua alături de echipa orașului meu în Liga Zimbrilor în sezonul ce va urma.

Sunt fericit pentru promovarea echipei și îmi doresc să avem parte de cât mai multe rezultate pozitive și să avem alături de noi cât mai mulți susținători. Haide U!”, a declarat David Kereki.

Totodată, Alexandru Coman este de 5 ani la CS “U” Cluj și a fost golgheterul echipei în stagiunea precedentă.

“Mă bucur că am ocazia să continui la acest club de tradiție la care activez deja de 5 ani și sper ca și anul acesta să pot ajuta cât mai mult echipa. Avem un colectiv frumos și sper să avem rezultate cât mai bune în sezonul acesta în primul eșalon al campionatului României”, a spus handbalistul.

Comenteaza