Doi jucători de la CFR Cluj, incluși în echipa etapei din Liga 1

Doi jucători de la CFR Cluj, incluși în echipa etapei din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a publicat cel mai bun 11 al rundei cu numărul 24 din sezonul regulat, iar doi ”feroviari” se află printre remarcați.

După două partide în care au pierdut puncte, campionii au reușit să câștige la Mediaș, grație golului înscris de Billel Omrani. Chiar dacă francezul a marcat după mai bine de un an de “secetă”, alți doi fotbaliști ai CFR-ului au fost incluși în echipa etapei. Este vorba despre Mario Camora și Mihai Bordeianu.

Primul a fost lăudat pentru calitățile sale de lider și pentru modul în care își motivează colegii, în timp ce mijlocașul proaspăt revenit în Gruia a fost remarcat pentru felul în care a stopat acțiunile adversarilor încă de la centrul terenului.

Echipa etapei cu numărul 24 din Liga 1:

Buzbuchi (Gaz Metan Mediaș) – Pashov (Academica Clinceni), Maric (FC Argeș), Graovac (Astra Giurgiu), Camora (CFR Cluj) – Olaru (FCSB), Bordeianu (CFR Cluj), Cicâldău (CS U Craiova) – V. Gheorghe (Astra Giurgiu), Stahl (Astra Giurgiu), C. Dumitru (FC Argeș). Antrenor: Andrei Prepeliță (FC Argeș)

loading...
Comenteaza