Doi jucători din Gruia, incluși în echipa ideală a etapei din Liga 1

Doi jucători din Gruia, incluși în echipa ideală a etapei din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat lista celor mai buni jucători din runda cu numărul 13 din sezonul regulat, iar doi fotbaliști ai campioanei se află printre remarcați.

CFR Cluj a reușit o victorie importantă pe teren propriu, împotriva FCSB. Succesul este cu atât mai remarcabil cu cât bucureștenii veneau după o serie de șapte victorii consecutive, în timp ce “feroviarii”, după eliminarea cu scandal din Europa League.

În urma victoriei formației din Gruia, doi elevi ai lui Edi Iordănescu au fost incluși în echipa etapei. Este vorba despre Andrei Burcă și Valentin Costache. Stopperul a fost lăudat pentru prestația sa fără greșeală în defensivă, în timp ce mijlocașul lateral s-a remarcat prin acțiunile sale și golul înscris.

Echipa ideală a etapei a 13-a din Liga 1:

Lazar (Astra Giurgiu) - Sorescu (Dinamo), Fomba (Chindia), Burcă (CFR Cluj), F. Ștefan (Sepsi OSK) – Vașvari (Sepsi OSK), Cicâldău (CS U Craiova), Mayoral (Hermannstadt) – Costache (CFR Cluj), Gueye (Dinamo), Ofosu (CS U Craiova). Antrenor: Leo Grozavu (Sepsi OSK)

Comenteaza