Doi români în echipa ideală a grupelor EURO U21. Un fost jucător al CFR-ului se află printre remarcați

Doi români în echipa ideală a grupelor EURO U21. Un fost jucător al CFR-ului se află printre remarcați
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

După un parcurs excelent în primele trei meciuri, doi dintre elevii lui Mirel Rădoi au prins un loc printre cei mai buni 11 jucători din faza grupelor.

Deși a început turneul final în cea mai grea grupă, România a reușit o calificare entuziasmantă în semifinalele Campionatului European. Cu o echipă foarte unită și un joc eficient împotriva unor echipe mai bine cotate, “micii tricolori” se pot mândri acum cu un loc printre cele mai bune echipe de pe continent.

Performanțele jucătorilor nu au trecut neobservate, iar site-ul Whoscored.com a prezentat echipa ideală din faza grupelor, în baza mai multor date statistice. Printre remarcați se află Cristian Manea și George Pușcaș.

Fostul fundaș al CFR-ului este lăudat pentru constanța din jocul său, dar și pentru cele 12 intercepții reușite, cele mai multe din Grupa C. În schimb, atacantul celor de la Palermo s-a remarcat prin golurile marcate, dar și prin modul în care se luptă cu fundașii adverși.

Echipa ideală a grupelor EURO 2019:

Iversen (Danemarca) - Manea (România), Bielik (Polonia), Upamecano (Franţa), Maehle (Danemarca) - Chiesa (Italia), Ceballos (Spania), Pellegrini (Italia), Richter (Germania) - Puşcaş (România), Waldschmidt (Germania)

Pentru România urmează semifinala cu Germania, care se va disputa joi, 27 iunie, de la ora 19:00.

Comenteaza