Dorin Goga a spus adio carierei de fotbalist: “18 ani cu "U" pe piept, o onoare și o bucurie extraordinară”

Dorin Goga a spus adio carierei de fotbalist: “18 ani cu "U" pe piept, o onoare și o bucurie extraordinară”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Unul dintre cei mai importanți jucători ai clubului clujean în ultimii ani a decis să își pună ghetele în cui după peste 200 de meciuri în alb și negru.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Pentru aproape două decenii, numele lui Dorin Goga a fost sinonim cu cel al Universității Cluj. Atacantul a fost crescut de formația clujeană și a participat la cele mai importante momente din istoria recentă a clubului. Mai mult, a fost unul dintre cei care a venit alături de echipă în Liga a 4-a și a pus umărul la promovarea “studenților” până în eșalonul secund.

“De la vârsta de 10 ani, când am îmbrăcat prima dată tricoul lui "U", și până acum s-au adunat 18 ani în care am evoluat la această echipă. 18 ani cu "U" pe piept, o onoare și o bucurie extraordinară. Visele copilului de 10 ani au devenit realitate sub culorile alb negru.

Le mulțumesc suporterilor pentru toată susținerea lor și, când se va putea, îi aștept pe stadion.

Mulțumesc “U” și HAI “U”!!!”, a transmis Dorin Goga.

”FC Universitatea Cluj îi mulțumește lui Dorin Goga pentru munca, sacrificiile și fidelitatea față de club, pentru clipele de bucurie pe care le-am trăit împreună și pentru cele 126 de goluri care au ridicat suporterii în picioare.

Dorin Goga este numele care stă pe buzele fiecărui ”U”-ist atunci când facem referire la istoria recentă a Universității. În urmă cu 17 de ani, își făcea loc în echipa de seniori un tânăr și talentat jucător promovat din Academie. A debutat pe 15 martie 2003, într-o victorie cu 3-0 obținută de ”U” în fața celor de la Extensiv Craiova pe vechiul „Ion Moina”. Acela a fost momentul în care a început o pagină frumoasă din istoria de peste 100 de ani a echipei „studenților”.

În prima sa perioadă petrecută la ”U”, Dorin Goga a bifat, pe parcursul a șase ani, 120 de meciuri în tricoul alb-negru și a înscris de 33 de ori. A fost alături de ”U” atât în momente de maximă bucurie, în clipele promovării în prima ligă, a marilor victorii din campionat, dar și în sezoanele în care echipa a luptat și a tras din greu pentru a reveni acolo unde îi este locul.

A fost unul dintre actorii principali din teren în renașterea Universității din 2016. Atunci, a revenit pentru a ajuta echipa în noul ei început din Liga a IV-a, contribuind decisiv la cele două promovări consecutive.

Astăzi, Dorin Goga pune punct unui capitol scris pe parcursul a două decenii, cu 236 de jocuri și 126 de reușite în alb-negru, și este pe cale să deschidă un altul, de această dată în conducerea “Șepcilor roșii”.

Odată ce contextul pandemic va permite suporterilor să revină în tribune, clubul nostru, respectând dorința suporterilor și, în special, a fotbalistului va organiza meciul de retragere pe care Dorin Goga îl merită, pentru a celebra împreună cariera sa și anii petrecuți alături de ”U”.

Mulțumim, Dorin!”, a fost mesajul clubului clujean la despărțirea de una dintre cele mai importante figuri din istoria recentă a echipei.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza