Dorinel Oancea, încântat de revenirea pe teren. Cu ce probleme s-a confruntat fundașul

Dorinel Oancea, încântat de revenirea pe teren. Cu ce probleme s-a confruntat fundașul
| Foto: FC Universitatea Cluj

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a suferit o accidentare la genunchi, care l-a împiedicat să evolueze timp de aproape trei luni.

Pe lângă rezultatul ce nu a fost suficient pentru calificarea în play-off, partida dintre Universitatea Cluj și FC Voluntari a consemnat și un aspect pozitiv pentru "studenți", revenirea lui Dorinel Oancea.

Apărătorul lateral a povestit cu ce probleme s-a confruntat în cele trei luni în care a stat departe de gazon și a anunțat că e pregătit să revină la o formă chiar mai bună decât cea pe care a arătat-o în toamnă.

"Mă simt din ce în ce mai bine, am luat-o treptat. Am revenit la Voluntari, dar din păcate nu am revenit cu noroc, așa cum îmi doream. Mă simt bine și sper să se vadă și pe teren. Mental a fost destul de greu, treceam printr-o perioadă bună.

Dar acum trebuie să revin, să muncesc mai mult și să revin într-o formă și mai bună. A trebuit să fac doar recuperare musculară. Am avut o ciupitură a ligamentului colateral. Acum sunt 100% refăcut, am avut răbdare", a explicat fundașul.

În actualul sezon, Dorinel Oancea a strâns 16 apariții în Superligă și Cupa României, reușind două pase decisive.

Comenteaza