Dorința lui Emil Boc, “U” Cluj în play-off-ul Ligii 1: “Îi vom susține pentru a atinge acest obiectiv”

Dorința lui Emil Boc, “U” Cluj în play-off-ul Ligii 1: “Îi vom susține pentru a atinge acest obiectiv”

Primarul a stabilit o țintă îndrăzneață pentru o nou-promovată, accederea în primele 6 echipe ale campionatului în sezonul viitor.

Universitatea Cluj a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc după o pauză de 7 ani și are setat un obiectiv măreț. Emil Boc a anunțat că în urma discuției cu membrii fondatori, ținta echipei pentru stagiunea 2022-2023 este accederea în play-off.

Primarul nu consideră că este un obiectiv îndrăzneț și anunță că autoritățile vor sprijini echipa pentru îndeplinirea obiectivului. În plus, edilul așteaptă susținere pentru “studenți” și din mediul privat.

”Am discutat cu reprezentanții universităților și am stabilit ca propunerea de obiectiv din partea noastră să fie intrarea în play-off. Pentru asta, staff-ul trebuie să își facă planul pentru a atinge acest obiectiv. Noi îi vom susține cu contribuții pentru a atinge acest obiectiv. Nu ne putem propune doar să rămânem în Liga 1.

Primăria nu se va da înapoi, va rămâne elementul central, de stabilitate. Sponsorii vin și pleacă, însă Primăria e întotdeauna acolo ca element de susținere. Cred că atâția iubitori ai lui “U”, chiar și din mediul privat, nu vor rămâne indiferenți la apelul nostru de a juca în play-off.

Sunt convins că vom găsi un răspuns pe măsură și din partea mediului de afaceri din oraș pentru a sponsoriza echipa pentru a atinge acest obiectiv. Nu am propus Liga Campionilor sau să câștigăm titlul, dar să fim în primele 6 nu cred că ar trebui să reprezinte o țintă greu de atins pentru acest oraș.

Vreau să le mulțumesc celor din mediul privat care au fost și la bine și la rău alături de echipă. Trebuie să apreciem efortul, iar acum așteptăm ca și alții să vină alături de Universitatea Cluj. Noi cultivăm un sentiment de comunitate, pentru a ne simți bine la noi acasă. Au fost și destule suferințe”, a spus Boc la ZIUA Live.

Primarul, încântat de performanțele echipelor clujene

Emil Boc și-a exprimat bucuria în legătură cu evoluțiile echipelor clujene în sezonul recent încheiat. CFR Cluj a câștigat un nou titlu în Liga 1, “U” Olimpia Cluj s-a impus din nou în Liga Feminină, Universitatea Cluj a promovat, iar cireașa de pe tort a fost titlul obținut la baschet de U-BT.

“Este un sentiment de mândrie și de respect pentru aceste echipe extraordinare ale Clujului. Trebuie să ne bucurăm de reușitele noastre. Aceste victorii sunt expresia unei munci făcute de-a lungul timpului. CFR e campioana României, “U” Cluj a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, la baschet avem reconfirmarea unui titlu.

Aceste reușite ne arată că e un teren fertil pe care putem clădi. Putem merge la nivelul următor, cu forță, cu echilibru și cu suporterii alături de aceste minunate echipe. Trebuie să existe această simbioză între echipe și comunitate, care e în continuare pregătită să îi susțină atât la baschet, cât și la fotbal pentru performanțe viitoare”, a declarat primarul.

Comenteaza