Dosar penal pentru unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din România. Ce au descoperit polițiștii

Dosar penal pentru unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din România. Ce au descoperit polițiștii
| Foto: Realitatea.net

Atacantul FCSB Florinel Coman a fost oprit pe Autostrada Sorelui pentru că a depăşit viteza legală. Mai mult, se pare că avea un permis de conducere fals.

Polițiștii l-au oprit pe Florinel Coman pe Autostrada Soarelui. Circula cu 165 de kilometri pe oră. În loc de o amendă de câteva sute de lei, l-au dus la secţie să dea declaraţii şi i-au făcut dosar penal. Surse din randul anchetatorilor spun că polițistii sunt aproape convinși ca permisul prezentat de fotbalist nu există în realitate.

Florinel Coman le-ar fi spus oamenilor legii că a dobândit dreptul de a conduce în Ucraina, într-o perioadă în care a fost accidentat. Aceleaşi surse din Poliţie spun că atacantul a încercat să obţină permisul de conducere şi în România, după ce a împlinit 18 ani. A făcut şcoala de şoferi, dar nu a promovat examenul.

Dacă ar fi obţinut permisul ucrainean, atunci putea să îl preschimbe într-unul românesc. Pentru asta, trebuia să depună documentul în original, acte de identitate şi câteva chitanţe la Direcţia de Permise. În Ucraina, școala de șoferi pot face doar cei cu rezidență, informează observatornews.ro

Dacă va fi găsit vinovat, fotbalistul pe care Gigi Becali speră să ia câteva milioane de euro, în urma unui transfer în străinătate, riscă până la 3 ani de închisoare pentru conducere fără permis şi încă un dosar penal pentru uz de fals.

Comenteaza